ΕΠΑΛ ΒΡΥΣΩΝ

 Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) Βρυσών.

 Μπορείτε να δείτε έργα, δημιουργίες και δραστηριότητες του σχολείου μας πατώντας στο μενού «Δραστηριότητες» στην κορυφή της σελίδας. 

Περισσότερες ή παλαιότερες ανακοινώσεις στην ενότητα «Ανακοινώσεις». Παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα για ενημέρωση σας.

ΕΠΕΙΓΟΝ: Κατάθεση μηχανογραφικού υποψήφιων πανελλαδικών εξετάσεων. Πατήστε εδώ για λεπτομέρειες. Από την Δευτέρα 29 Ιουνίου και ως την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

 

ΕΠΕΙΓΟΝ: «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2020 – 2021.  Προθεσμίες: 18η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

 

Δείτε τον τουριστικό οδηγό για το  Δήμο Αποκορώνου από τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του σχολείου μας.

 

Προκηρύξεις για εισαγωγή αποφοίτων σε στρατιωτικές σχολές, αστυνομία, λιμενικό, πυροσβεστική.Προσοχή στις προθεσμίες!

 

Παρακαλούμε θερμά όλους τους γονείς και μαθητές να μας ενημερώσουν για το email τους (γράφοντας σε ποιον ανήκει) στο email του σχολείου (θα το βρείτε εδώ: http://1epal-bryson.chan.sch.gr/joomla/index.php/epikoinwnia ) και να ενεργοποιήσουν τους κωδικούς που τους στάλθηκαν με sms. Οι κωδικοί αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως email στη διεύθυνση webmail.sch.gr. Είναι μόνο μικροί χαρακτήρες (όχι κεφαλαία) και θέλει προσοχή αν είναι 0 (μηδέν) ή το γράμμα "ο" .)

 

   

 Οδηγίες προστασίας απ' τον κορωνοϊό α λα κρητικά. Με χιούμορ αλλά και ουσία: