Η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Επαγγελματικό Λύκειο Βρυσών Αποκορώνου

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016

Την προηγούμενη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπαιδευτικών στο Επαγγελματικό Λύκειο Βρυσών με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση ανεπιθύμητων περιστατικών στο σχολικό χώρο».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με ομιλίες τους οι κ.κ: Αντωνία Καπαδουκάκη, Επιμελήτρια Ανηλίκων Ν. Χανίων, Αντωνία Μπαουράκη, υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ  Χανίων, Κωνσταντίνος Σπυριδάκης, κοινωνιολόγος, (τ. υπεύθυνος του Συμβουλευτικού σταθμού νέων) και Ειρήνη Μαρκουλάκη, ψυχολόγος στον οργανισμό  «Το Χαμόγελο του παιδιού». Όλοι οι παραπάνω  ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το πώς λειτουργούν οι δομές που εκπροσωπούν και για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τη λειτουργία των σχολείων του Τόπου μας. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν με το σχολείο, ο Δήμος Αποκορώνου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.

 

Τη Δευτέρα δε, ημέρα του αγιασμού,  οι απόφοιτοι του σχολείου Νικόλαος Καρκάνης  (λύρα-τραγούδι) και Παντελής Ρεβελάκης (λαούτο), ο οργανοπαίκτης Αλέξανδρος Καπριδάκης και ο μαθητής του σχολείου Στέλιος Μαριδάκης (λαούτο) ψυχαγώγησαν μαθητές, καθηγητές  και άλλους παρευρισκόμενους ενώ τοπικές επιχειρήσεις προσέφεραν εδέσματα σε όλους.

Εμφανίσεις: 393